Proeverijen

PROEVERIJEN

Tijdens het Fonteyn Festival kunt u deelnemen aan verschillende proeverijen. Om deelname te garanderen adviseren wij u vooraf te kaartjes te bestellen via: https://www.tix4all.nl/ticketshop/fonteyn-proeverijen. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden:

 

Wijn Wereldreis – 19,50 p.p.

(Vr. 19.30 | Za. 16.00 en 19.00 | Zo. 15.00 en 18.00)

Proef verschillende wijnen van over de hele wereld. Ontdek de facinerende wereld van de wijn in zijn diversiteit en geniet van de lekkerste combinaties met bijpassende gerechtjes.

 

Port & Dessertwijn Proeverij- 21,50 p.p.

(Vr. 18.00 | Za. 17.30 | Zo. 16.30)

Ontdek hoe Port en Desserwijnen worden geproduceerd, leer het verschil tussen al die verschillende soorten en proef waarom Port & Dessertwijn zo goed combineren met kaas!

 

Wilt jij met jouw vrienden, collega’s of familie het Fonteyn Festival bezoeken? Of wilt je met jouw bedrijf komen dan kunnen we uiteraard ook een arrangement op maat voor u maken. Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij heten jullie van harte welkom!

 

RESERVERINGEN

Voor borrels kan je een gezellig plekje op het festivalplein reserveren. Hierbij kan je jouw voorkeuren doorgeven en zullen wij zorgen dat je niks te kort komt. Reserveren, meer informatie of een afspraak maken? Mail naar: reserveren@fonteynfestival.nl