NIEUWS

Utrechts wijnfestival 
Het Fonteyn Festival opent op 11, 12 en 13 mei weer haar deuren. Voor de zevende keer wordt het Janskerkhof wederom omgetoverd tot één groot wijnfestijn, waar meer dan 80 verschillende wijnen in de spotlight staan, gecombineerd met heerlijk eten en live muziek! Toegang tot het festival is gratis.

Wijnhuizen en wijncafe’s uit de regio Utrecht presenteren hun assortiment aan topwijnen. En verschillende mobiele keukens van restaurants uit de omgeving serveren passende gerechten, van klassiek tot fastfood en maken alle wijn-spijs combinaties mogelijk. Kom in een ongedwongen sfeer een wijntje drinken (of speciaalbiertje), dansen of lekker genieten van een hapje eten. Of je nou met je familie, vrienden of collega’s komt, iedereen is van harte welkom!

—————————————————————————-
Offley Port proeverij
Het leukste wijnfestival van Nederland komt er weer aan en Offley is van de partij! Tijdens de wintereditie van het Fonteyn Festival in Utrecht, van 9 t/m 11 december, organiseert Offley samen met Reypenaer een leuke port- en kaasproeverij. Wil jij kans maken op gratis kaarten voor
deze proeverij? Doe dan mee aan onze Facebook actie. Klik hier
—————————————————————————-
Fonteyn Festival op UUT
UUT is het nieuwe internetplatform over alle dingen die Utrecht mooi maken. Het Fonteyn Festival kan natuurlijk niet ontbreken, Noene Karzarjan schreef het artikel en Liza Koster maakte hierbij een prachtige illustratie.
Bekijk hier het hele artikel.
—————————————————————————-
Fonteyn Festival op In de Buurt
Fonteyn Festival getipt op In de Buurt!
Bekijk hier het hele artikel.
—————————————————————————-
Reserveer nu voor een Proeverij
Wijn Wereldreis
Reserveer nu: reserveren@fonteynfestival.nl
—————————————————————————-

Fonteyn Magnum & WINELIFE magazine
Maak een leuke foto op de 3e editie van Fonteyn Festival, post hem op onze instagram en win een Fonteyn Magnum fles wijn en een jaarabonnement op WINELIFE magazine.

—————————————————————————-

Wat is er leuker dan met een wijntje WARCHILD steunen? 
Het Fonteyn Festival draagt WARCHILD een warm hart toe en daarom steunen we een WARCHILD project met elk toegangsbandje dat we verkopen. Elke bezoeker draagt dus een steentje bij!
—————————————————————————-

Alle deelnemers zijn bekend
Dit jaar weer geweldige deelnemers voor de volledige plattegrond kijk je hier.
—————————————————————————-

Win een Fonteyn wijnpakket!
Wij mogen een waanzinnig lekker wijnpakket weggeven twv 50 euro! Ben je dol op wijn? ‘Like’ dit bericht op Facebook en vul dan de enquête in via:http://goo.gl/forms/57MMNcmtYy. Dit kost je nog geen 5 minuten. In de week van 2 mei wordt de winnaar bekend gemaakt!
—————————————————————————-

Programma is rond!
Bekijk voor de muziekale invulling hier het programma. Onder andere met de winnaar van de Beste Singer-Songwriter van Utrecht!
—————————————————————————-
Fonteyn op IENS
Het (food)festivalseizoen is begonnen. En aangezien wij ervan houden om nieuwe restaurants te ontdekken, buiten de deur te eten en samen met vrienden te snacken in de zon, delen wij hier wat foodfestivals en -evenementen door heel Nederland. IENS link